Voor werk &
 personeel
                    in de
        agrarische sector

Werving en selectie

onze werkwijze

Knekt.nl helpt u graag met het vinden van een geschikte kandidaat voor uw bedrijf. Dit zoeken en vinden naar personeel wordt ook wel werving en selectie genoemd. Neem contact met ons op en wij gaan direct voor u aan de slag.

 

Dit doen wij
Wij maken een vacaturetekst en plaatsen deze op onze website en andere online-kanalen. Daarnaast benaderen wij ook ons offline netwerk. De sollicitaties die hierop volgen, nemen wij in behandeling. Aan de hand hiervan maken wij een selectie van geschikte kandidaten en leggen deze aan u voor. 
U kiest vervolgens met welke kandidaten u een kennismakingsgesprek wilt. Wij plannen deze gesprekken en zijn hierbij ook zelf aanwezig. 
Zit er een geschikte kandidaat tussen? Dan is de werving en selectie geslaagd.
U kunt er vervolgens voor kiezen om de administratie van deze medewerker aan ons uit te besteden middels payrolling

 

Werkgebied
Schakel ons in voor de werving en selectie van:

  • melkers
  • allround medewerkers
  • bedrijfsleiders en assistent bedrijfsleiders
  • (tractor)chauffeurs
  • hoveniers
  • meewerkend voormannen

voor de gehele agrarische/groene sector: melkveehouderij, varkenshouderij, pluimveehouderij, paardenhouderij, nertsenhouderij, geitenhouderij, akkerbouw, tuinbouw, groenvoorziening en agribusiness.

Slagen wij er onverhoopt niet in de vacature in te vullen dan betaalt u niets. 

 

Vacature op knekt.nl
Doet u zelf de werving en selectie, maar wilt u uw vacature zo breed mogelijk onder de aandacht brengen en hiervoor de website www.knekt.nl inzetten? Neem dan contact op met Rian Oppers, T: 06 4094 4091

Laatste nieuws

Meer nieuws