Advertentienummer: O1173

Vacature details

Plaats:
's-Hertogenbosch, Nederland
Sector:
Overig
Uren per week:
40
Salaris:
€-
Dienstverband:
vast
tijdelijk
werk voor ZZP'er
Ervaringsniveau:
geen werkervaring
Uren per week:
9 - 16 uren
17 - 24 uren
25 - 32 uren
Fulltime
Rijbewijs:
rijbewijs B (auto)

Omschrijving

Voor een verhuisbedrijf in de omgeving van Den Bosch ben ik op zoek naar verhuizers. Het verhuisbedrijf verhuist de inboedel van particulieren, bedrijven en instellingen. 

Het bedrijf is op zoek naar iemand voor langere tijd. Maar het bedrijf staat ook open voor mensen die tijdelijk werk zoeken. Heb je een eigen (startend) bedrijf? Of heb je veel vrije dagen in de studie die je volgt? Dan kan dit zomaar de ideale baan voor je zijn. Andere bezigheden kun je namelijk goed combineren met dit werk. 

Werkzaamheden

Natuurlijk ga je in de functie van verhuizer spullen verhuizen. Dat spreekt voor zich. In een team ondersteun je op het gebied van inpakken en uitpakken van dozen en je zet meubels op hun plek. Ook ga je inboedel demonteren en monteren. Dit alles doe je met plezier. Samen met je collega's zorg je voor een schadevrije verhuizing. 

Wij bieden

We bieden je veel flexibiliteit voor de invulling van deze vacature. Fulltime, parttime, tijdelijk, vast; alles is mogelijk!

Met de werktijden zit het ook wel goed: van 7:30 tot 16:00 uur. 

Wij vragen

Voor dit werk is het belangrijk dat je kunt samenwerken, praktisch inzicht hebt en zelfstandig kunt werken. Verder is het handig als je in oplossingen denkt.