Advertentienummer: B1176

Vacature details

Plaats:
Boxtel, Nederland
Sector:
Boomkwekerij
Uren per week:
40
Salaris:
€-
Dienstverband:
vast
Ervaringsniveau:
3 - 5 jaar werkervaring
Uren per week:
Fulltime

Omschrijving

Voor een plantenkweker in de omgeving van Boxtel ben ik op zoek naar een teeltchef containerteelt. Ik zoek iemand met plantenkennis die graag in teamverband werkt. In deze functie werk je voornamelijk op het containerveld van de plantenkwekerij. De containerteelt omvat grotendeels heesters: 0,8 hectare in de kas en 4 hectare op het containerveld.

Bij dit bedrijf wordt gewerkt in een team van 15 medewerkers met weinig verloop. Er wordt veel waarde gehecht aan een team dat goed samenwerkt. 

Er wordt een uitgebreid assortiment (> 250 soorten!) gekweekt met (sier)heesters, haagplanten, coniferen en grassen. De planten worden geleverd in zowel containers als uit de volle grond. 

 

Werkzaamheden

Als teeltchef containerteelt ben je verantwoordelijk voor de containerteelten en optimaliseer je het groeiproces van de potplanten. Bewatering, bemesting, klimaatbeheersing, gewasbescherming en alle bijbehorende controles vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor enkele medewerkers die je aanstuurt en begeleidt.

De werktijden zijn doorgaans van 7:30 tot 17:00 uur. In drukkere en rusitigere tijden kan hier een half uur van afgeweken worden. 

 

Wij bieden

  • Een uitdagende baan bij een goede werkgever
  • Werken in een leuk team
  • Arbeidsvoorwaarden volgens cao Open Teelten

 

Wij vragen

Voor deze baan heb je praktisch inzicht nodig en passie voor planten hebben. Verder weet je om te gaan met een loader en een heftruck. 
Je werkt voor een groot deel zelfstandig, maar stuurt ook mensen aan. Communicatief weet jij dit goed aan te pakken. 
Omdat je voor deze baan plantenkennis nodig hebt, is het handig als je een opleiding in de groensector gevolgd hebt.


Hopelijk heb ik je een goede eerste indruk gegeven van de vacature. Wil je meer weten? Neem dan contact met me op. Ik vertel je graag meer over deze vacature. 

Reageren kan door me te bellen, hieronder te klikken op 'Direct reageren' of je CV te mailen.