Advertentienummer: V1177

Vacature details

Plaats:
Netersel, Nederland
Sector:
Veehouderij
Uren per week:
40
Salaris:
€-
Dienstverband:
vast
Ervaringsniveau:
3 - 5 jaar werkervaring
Uren per week:
Fulltime

Omschrijving

Wij zijn Varkenshouderij Roozen en hebben ons bedrijf aan de Schipstaarten in Netersel. Hier verzorgen we iedere dag met een team van vijf collega’s onze dieren. We houden 1.600 zeugen, bijbehorende speenbiggen en 400 opfokzeugen. Op dit moment zijn we druk doende met een uitbreiding naar 2.000 zeugen. Vanwege deze uitbreiding zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker die willen werken op de kraamstal. 

 

Werkzaamheden

Een kraamstalmedewerker is wat we zoeken. Je collega’s vinden jou een fijne vent (of vrouw) omdat je gewoon lekker meewerkt binnen het team. 

Je werkt voornamelijk op de kraamafdeling. Wanneer je tijd hebt en het werk daar om vraagt, spring je bij op andere afdelingen. Op deze manier houd je afwisseling in je werk. 

Wij bieden

Wij zijn een varkenshouderij met een behoorlijke omvang. Het voordeel hiervan is dat we goed georganiseerd zijn. Voorbeeld: als we een klus hebben die we beter met z’n vieren doen dan doen we dat met zijn vieren. En niet met drieën.
Doorpakken kunnen we ook goed.

Alle collega’s binnen ons team werken graag met varkens en zijn graag verzorgend bezig. We zijn resultaatgericht. Wanneer we het hier met elkaar over hebben, straalt ons team. Als alles dan ook nog lekker loopt, voelt ons team zich op z’n best. 

We nemen je mee in onze organisatie en zetten jouw capaciteiten graag in.
Heb je nog niet eerder in de kraamstal gewerkt, maar zie je deze vacature wel zitten? Laat dan ook zeker van je horen. We gaan graag met je in gesprek. 

 

Wij vragen

  • Je haalt plezier uit een goed georganiseerd bedrijf. Je kunt het werk zelf goed organiseren. 
  • Je bent graag bezig met verbeteringen en gaat hier actief mee aan de slag.
  • Het is handig als je werkervaring hebt op een zeugenhouderij. 


Word je enthousiast van deze eerste indruk en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over deze vacature en ons bedrijf.


Reageren kan door ons te bellen, hieronder te klikken op 'Direct reageren' of je CV te mailen.