Advertentienummer: B1204

Vacature details

Plaats:
Oirschot, Nederland
Sector:
Boomkwekerij
Uren per week:
40
Salaris:
€-
Dienstverband:
tijdelijk
werk voor ZZP'er
Ervaringsniveau:
geen werkervaring
Uren per week:
17 - 24 uren
Rijbewijs:
rijbewijs B (auto)

Omschrijving

Wij, van Boomkwekerij Johan van Overbeek, kweken vormbomen en laanbomen. Grote bomen met een stamomvang vanaf 20 cm. Dit doen we op 35 hectare met een team van acht medewerkers.

Grote bomen zijn niet handmatig te tillen. Daarom zijn we goed gemechaniseerd. Met een kraan verplaatsen we de bomen en het snoeien van de bomen wordt, waar kan, mechanisch uitgevoerd.

Werkzaamheden

Het werk op een boomkwekerij is door het jaar heen heel divers. In het najaar en vroege voorjaar zijn we voornamelijk druk met het rooien en laden van de bomen. Ook planten we nieuwe bomen (voorjaar). Onderhoud van de kwekerij doen we in deze periode als daar tijd voor is.

 

Ga je aan de slag als Medewerker Boomkwekerij (ook ZZP) bij Boomkwekerij Johan van Overbeek in Oirschot? Dan ga je in het najaar ‘s ochtends mee met de rooiploeg. ’s Middags help je waar nodig. De ene keer is dit bomen laden, een andere keer voer je onderhoudswerkzaamheden uit in de kwekerij.

 

Met onderhoudswerkzaamheden bedoelen we planten, aanbinden, stokken zetten, stokken verwijderen.

Wij bieden

  • Werken binnen een leuke club mensen met veelal een agrarische achtergrond.
  • In de buitenlucht werken aan een mooi product.
  • Werktijden van 7:00 uur tot 16:30 uur, overwerk komt hier nauwelijks voor.
  • Zaterdagen vrij.

Wij vragen

Als je bij ons komt werken, is het belangrijk dat je graag buiten (in de natuur) werkt. Ben je ZZP'er en ben je nog zo'n 16 uur per week, of meer, beschikbaar? Dan hebben wij hier mogelijkheden voor je. Zit je tussen twee opleidingen in en ben je op zoek naar een tijdelijke baan? Ook dan ben je hier van harte welkom.

 

Je hoeft geen werkervaring in de boomkwekerij te hebben. Belangrijk is dat je van aanpakken houdt.