Advertentienummer: V1179

Vacature details

Plaats:
Zeeland, Nederland
Sector:
Veehouderij
Uren per week:
40
Salaris:
€-
Dienstverband:
vast
Ervaringsniveau:
3 - 5 jaar werkervaring
Uren per week:
Fulltime
Rijbewijs:
rijbewijs B (auto)

Omschrijving

Wij van Varkenshouderij Roozen hebben naast onze locatie in Netersel een varkensbedrijf in Zeeland (Noord-Brabant). Deze varkenshouderij met 1.700 zeugen hebben we enkele jaren geleden overgenomen. De vorige eigenaar werkt nog altijd mee op het bedrijf. Hij gaat binnenkort met pensioen. Om het team compleet te maken, zijn we op zoek naar een kraamstalmedewerker.

De komende jaren werken we aan modernisering van de stallen. 

We hebben een gezellig team in Zeeland. We werken er met vijf vaste medewerkers. 

Bij dit bedrijf is een bedrijfswoning beschikbaar. 

 

Werkzaamheden

Binnen onze teams, en dus ook in Zeeland, is iedereen gelijkwaardig. We helpen elkaar waar nodig en niemand voelt zichzelf beter dan een ander. We vinden het superbelangrijk dat we op deze manier blijven werken. Daarom zijn we op zoek naar een kraamstalmedewerker die ook op deze manier wil werken. 

Als kraamstalmedewerker verleen je geboortehulp, behandel je de biggen, stel je het voer van de zeugen af en controleer je op de gezondheid van de zeugen en de biggen. 

Het zou fijn zijn als je fulltime wil werken. Werk je liever parttime? Dat is zeker bespreekbaar. 

 

Wij bieden

We nemen je mee in onze organisatie en zetten jouw capaciteiten graag in.

Ook al wonen wij als eigenaren niet zelf bij het bedrijf; we zijn zeer betrokken bij deze zeugenhouderij in Zeeland. We sparren graag met het team over ideeën om resultaten te verbeteren. 

Bij dit bedrijf hebben we een bedrijfwoning beschikbaar. Mocht je hierin interesse hebben dan praten we graag verder met je over deze mogelijkheid. 

Heb je weinig ervaring, maar zie je deze vacature wel zitten? Laat dan ook zeker van je horen. We gaan graag met je in gesprek. 

 

Wij vragen

  • Je haalt plezier uit een goed georganiseerd bedrijf.
  • Je bent graag bezig met verbeteringen en denkt hierover mee in het team.

Word je enthousiast van deze eerste indruk en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over deze vacature en ons bedrijf.