Er zijn 6 advertenties gevonden

Bedrijfsleider melkveebedrijf Denemarken   -   Knekt.nl   -   Best
Voor een melkveebedrijf in Denemarken in de buurt van Herning (Jutland) zijn we op zoek naar een bedrijfsleider. Het bedrijf telt een hoofdlocatie en twee nevenlocaties. Voor de hoofdlocatie zoeken we een bedrijfleider.
Voorman eierpakstation   -   Knekt.nl   -   Best
Voor een pluimveebedrijf met een eigen pakstation ben ik op zoek naar een voorman. Op een pakstation worden dagelijks verse eieren gesorteerd. Als voorman eierpakstation werk je mee en zorg je ervoor dat de bestellingen op de juiste manier klaar staan.
Kraamstalmedewerker zeugenhouderij   -   Roozen Zeeland B.V.   -   Zeeland
Wij van Varkenshouderij Roozen hebben naast onze locatie in Netersel een varkensbedrijf in Zeeland (Noord-Brabant). Deze varkenshouderij met 1.700 zeugen hebben we enkele jaren geleden overgenomen. De vorige eigenaar werkt nog altijd mee op het bedrijf. Hij gaat binnenkort met pensioen. Om het team compleet te maken, zijn we op zoek naar een kraamstalmedewerker.
Medewerker kraamstal   -   Varkenshouderij Roozen B.V.   -   Netersel
Wij zijn Varkenshouderij Roozen en hebben ons bedrijf aan de Schipstaarten in Netersel. Hier verzorgen we iedere dag met een team van vijf collega’s onze dieren. We houden 1.600 zeugen, bijbehorende speenbiggen en 400 opfokzeugen. Op dit moment zijn we druk doende met een uitbreiding naar 2.000 zeugen.
Allround medewerker pluimveebedrijf   -   Knekt.nl   -   Oirschot
Voor een pluimveebedrijf dat gespecialiseerd is in het opfokken van leghennen ben ik op zoek naar een allround medewerker. Je draait hier mee binnen alle facetten van het opfokbedrijf. Lees meer over deze vacature om te bekijken of het iets voor jou kan zijn.
Medewerker melkveehouderij Denemarken   -   Knekt.nl   -   Oirschot
Voor een melkveebedrijf in Denemarken (Jutland) zijn wij op zoek naar een medewerker voor diverse werkzaamheden.