Advertentienummer: B1190

Vacature details

Plaats:
Son en Breugel, Nederland
Sector:
Boomkwekerij
Uren per week:
38
Salaris:
€2800
Dienstverband:
vast
werk voor ZZP'er
Ervaringsniveau:
geen werkervaring
Uren per week:
Fulltime

Omschrijving

Boomkwekerij Mark van Genugten teelt op ruim 25 hectare fruitbomen, meerstammige bomen en laan- en sierbomen. In een stamomtrek van 12-14 tot 20-25 cm.

Onze werktijden zijn van 8:00 uur tot 17:00 uur. In het rooiseizoen beginnen we een uur of half uur eerder (afhankelijk van de zonsopkomst).

Het adres van onze kwekerij is Jagerskampweg 5 in Son en Breugel. Dit is op de grens met Best en Sint-Oedenrode.

Werkzaamheden

Als kwekerijmedewerker bij Boomkwekerij Mark van Genugten in Son en Breugel ga je meedraaien binnen alle werkzaamheden die er op onze boomkwekerij te doen zijn.

Dit betekent dat je in de zomerperiode gaat snoeien, toppen zetten, stokken zetten en andere onderhoudsklussen op de kwekerij. In het rooiseizoen (winter) ga je mee bomen rooien en bomen laden. Ons bedrijf is goed gemechaniseerd. Hierdoor hebben we weinig tot geen lichamelijk zwaar werk.

Vind je het leuk om tractorwerk te doen? Dan zal je ook daar met enige regelmaat voor worden in ingezet.

Wij bieden

Werken in een enthousiast en jong team dat voor elkaar klaar staat. Dat hebben we je te bieden in het dagelijks werk.

We waarderen het team dat we hebben en dat uit zich onder andere in leuke uitstapjes en etentjes. Ook op het vlak van salaris zie je onze waardering voor onze mensen terug; we bieden een ruimer salaris dan de CAO Open Teelten voorschrijft.

Wij vragen

Ons team bestaat nu uit 6 aanpakkers. Ben jij ook een aanpakker? Dan zou je hier goed kunnen passen. Heb je geen werkervaring in de boomkwekerij, maar ben je graag buiten bezig en overzie je het werk? Dan gaan we graag met je in gesprek.

De afgelopen jaren is onze boomkwekerij langzaamaan gegroeid. En deze groei zal zich de komende jaren voortzetten. Dit biedt kansen voor jou. Ook als je al werkervaring op een boomkwekerij hebt.


Pik je het werk snel op? Dan kan het zomaar zijn dat komend rooiseizoen het laden van de bomen je verantwoordelijkheid wordt. Dat jij degene bent die het overzicht bewaard als er vijf vrachtwagens op de dam staan. Je gaat de vrachtwagens laden met de loader en weet welke bomen er met welke vrachtwagen mee moeten.