Advertentienummer: V1199

Vacature details

Plaats:
Rosmalen, Nederland
Sector:
Veehouderij
Uren per week:
14
Salaris:
€-
Dienstverband:
vast
werk voor ZZP'er
Ervaringsniveau:
geen werkervaring
Uren per week:
17 - 24 uren
Rijbewijs:
rijbewijs B (auto)

Omschrijving

Familie Buijs in Rosmalen is op zoek naar een melker die verschillende melkbeurten per week kan overnemen. Er worden hier 450 koeien gemolken. De melktijden zijn 's ochtends van 5:00 tot  9:30 en 's avonds van 17:00 - 21:30 uur. 

Het melken wordt op dit bedrijf gedaan door een viertal melkers. Vanwege uitval van een medewerker zijn we op zoek naar melker er bij. Voor een langere periode. Als je hier eenmaal werkt dan zijn er voldoende mogelijkheden om je vast werk te bieden. 

Werkzaamheden

We zijn bij voorkeur op zoek naar iemand die al enige ervaring heeft met melkvee. Heb je dat niet, maar ben je enthouasiast over deze baan? Dan horen we ook graag van je. Het werk kun je in korte tijd onder de knie krijgen.

Het melken wordt gedaan in een 28-stands draaicarrousel. Als je geen ervaring hebt, zal het best even wennen zijn om het werk bij te houden. Maar op den duur raak je gewend aan de werkwijze en heb je voldoende tijd en overzicht om alles netjes bij te houden. Het is dan heerlijk werken.

De eigenaar van het bedrijf zorgt dat de koeien in de wachtruimte komen te staan. Hierdoor kun jij jezelf volledig focussen op het melken van de koeien. 

Wij bieden

Ben je net gestart als ZZP'er en ben je nog op zoek naar een opdracht met zekerheid van uren? Dan is dit een ideale baan. Zeker omdat je overdag voldoende tijd hebt om aan je andere opdrachten te werken. 

Ook als je nog studeert, zou dit een passende bijbaan voor je kunnen zijn. 

Wij vragen

Belangrijk is dat je verschillende melkbeurten in de week op je wil nemen. De dagen zijn in overleg. Verder vragen we van je om ook in het weekend mee te draaien in ons melkersteam. Ook deze uren zijn in overleg.