Advertentienummer: O1155

Vacature details

Plaats:
Best, Nederland
Sector:
Overig
Uren per week:
40
Salaris:
€-
Dienstverband:
vast
Ervaringsniveau:
geen werkervaring
1 - 2 jaar werkervaring
Uren per week:
17 - 24 uren
25 - 32 uren
Fulltime
Rijbewijs:
rijbewijs B (auto)

Omschrijving

Wij keuren auto’s. De hele dag door. En dat vinden we kei mooi werk! Waarom? Omdat we als autoliefhebber smullen van alle soorten auto’s waarmee we werken. Moderne auto’s, oldtimers, alle merken auto’s en campers.
Bij de gezellige club mensen die we hebben, zoeken we er nu een APK Keurmeester bij. 

Over ons
Wij zijn Neutraal APK station van Rijssel en hebben ons bedrijf aan de Fabrieksweg in Best. We werken met negen mensen: zeven keurmeesters en twee dames op de administratie.
We keuren personenauto’s, bestelwagens, campers en vrachtwagens. Als onafhankelijk keurstation voeren we geen grote reparaties uit. Om een auto te kunnen goedkeuren, vervangen wij hooguit ruitenwissers en verlichting. 

 

Werkzaamheden

Hoe ziet een werkdag eruit?
Je start de dag bij ons om 8:00 uur met een bakje koffie. Of thee. De eerste klanten druppelen rond die tijd binnen. De secretaresse legt per auto de keuringspapieren klaar zodat je kunt beginnen met keuren. Tijdens je werk overleg je met collega’s. Waarschijnlijk draait je leven, net zoals bij ons, niet alleen om auto’s. Buurt dus ook gerust eens over andere dingen. Dat vinden we gezellig. 
Pauze is er drie keer per dag. Tussen de middag is ons keuringsstation een half uur gesloten zodat je samen met je collega’s ongestoord kunt lunchen. En: we kunnen zelf tosti’s maken. Lekker!
Op een dag keur je 15 tot 20 auto’s. Aan overwerk doen we niet. Om 16.59 uur kunnen we op zijn laatst een auto afmelden bij de RDW en sluiten we de werkdag af.

Wat zeggen onze keurmeesters over hun werk?

 • Onze keurmeesters vinden het werk afwisselend en daar worden ze blij van. Ze werken met veel verschillende auto’s. Kom je een keurmeester van ons tegen in de kroeg? Dan zul je hem waarschijnlijk horen opscheppen over die Ferrari Portofino (of andere vette bak) die hij op de brug heeft gehad.
 • Het is een baan die fysiek goed vol te houden is. Veel van onze keurmeesters zijn automonteur geweest bij dealerbedrijven. Het sleutelen aan auto’s kan soms best zwaar zijn. Sleutelen is bij ons niet aan de orde. Dat maakt dat het werk fysiek goed vol te houden is.
 • Bij ons is het van belang dat de auto’s die binnen komen op dezelfde dag gekeurd worden. Een klant maakt bij ons geen afspraak voor het laten keuren van zijn auto. Hierdoor is het hollen en stilstaan. Ja, een werkdag vliegt voorbij.  

 

Wij bieden

 • Wil je (leren) vrachtwagens keuren? Die kans bieden we je graag.
 • We werken van maandag tot en met vrijdag. Op feestdagen zijn we gesloten.
 • Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 24 vakantiedagen.
 • Deelname aan pensioenfonds.
 • Wij zijn een familiebedrijf waar de eigenaar zelf ook APK-keuringen mee uitvoert. De lijntjes zijn kort.
 • Hebben we een klik? Dan bieden we je op korte termijn een vast contract aan.

Ben je net zo enthousiast over deze baan als wij? Dan horen we graag van je!
Bel of stuur een mail naar Ralph van Rijssel. T: 06 250 477 15 | E: apkvanrijssel@planet.nl

Wij vragen

 • Om als keurmeester te kunnen werken, is het nodig dat je in het bezit bent van het diploma eerste monteur / eerste autotechnicus (EAT) of eerste bedrijfsautotechnicus (EBAT).
 • Heb je veel ervaring maar geen diploma’s? Wij bieden je een EVC-traject om alsnog de benodigde papieren te halen.
 • Ben je in het bezit van APK I en II? Dat is handig. Heb je de certificaten niet? Dan geven wij je de mogelijkheid deze te behalen.