Voor werk &
 personeel
                    in de
        agrarische sector

Voor werkzoekenden

Ben je op zoek naar een baan in de agrarische sector? Dan ben je bij Knekt.nl op het juiste adres! Onze website biedt je de mogelijkheid om je profiel (anoniem) te tonen aan werkgevers in de agrarische en/of groene sector. Ben je op zoek naar een baan, maar wil je liever geen profiel op onze website? Neem dan contact met ons op zodat we onze vacatures met je kunnen bespreken. 

Met een profiel op Knekt.nl toon je jezelf aan werkgevers in de agrarische sector.

Wij vinden het belangrijk dat je profiel een representatief beeld geeft van wie je bent en wat je kunt. Maar wij snappen ook dat het niet altijd meevalt om hiervoor de juiste woorden te vinden. Daarom helpen wij je graag! Als je een profiel aanmaakt dan bekijken wij dit nog dezelfde dag en geven indien nodig tips om je profiel te verfijnen en/of bij te stellen. 

Naast de zichtbaarheid middels een profiel, vind je op Knekt.nl veel vacatures. Een leuke vacature gevonden waarop je wilt reageren? Dit kan eenvoudig en wordt nog eenvoudiger met een inlog bij Knekt.nl.

 Een inlog maken op Knekt.nl werkt simpel en snel.

Bij je sollicitatie/reactie vinden wij een uitgebreide schriftelijke motivatie niet belangrijk, want woorden alleen zeggen niet alles. Liever gaan we met je in gesprek om een goed beeld van je te krijgen. Daarom nemen we na je reactie op een vacature telefonisch contact met je op. En wanneer wij aan de hand van dit gesprek ook denken dat de vacature bij je zou kunnen passen, nodigen we je van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk.

Tijdens dit gesprek nemen we uitgebreid de tijd om je wensen en mogelijkheden te bepraten. Hierna leggen we je sollicitatie voor aan het bedrijf waar de vacature open staat. Vervolgens gaan we samen naar dit bedrijf voor een kennismaking/sollicitatiegesprek.

 

Is de klik er met het bedrijf en kun je er aan de slag? Dan kan de vlag uit en feliciteren wij je van harte met je nieuwe baan!

 

Mocht het niet slagen dan zoeken wij actief verder naar een passende baan. Dit doen wij door ons netwerk te laten weten dat jij er bent!

Voor werk in de melkveehouderij, varkenshouderij, pluimveehouderij, tuin- en akkerbouw, loonwerk, agribusiness en groene sector!

Laatste nieuws

Meer nieuws