Voor werk &
 personeel
                    in de
        agrarische sector

Over ons

Wat doen we?
Wij zijn een arbeidsbemiddelaar in de agrarische sector. Dat betekent dat wij bedrijven in contact brengen met werkzoekenden. 
Heeft u een vacature? Laat het ons weten en wij gaan op zoek naar geschikte kandidaten. 
Onze personeelsdiensten: werving & selectie, detacheren, uitzenden en payrolling. Voor die laatste drie (detacheren, uitzenden en payrolling) werken wij samen met een payrollbedrijf met een NEN-4400-1 certificaat. Hiermee garanderen wij dat er een gedegen administratie gevoerd wordt. 
Ben je op zoek naar een baan in de agrarische sector? Laat het ons dan weten; wellicht hebben wij een passende baan voor je!

 

Hoe?
Zoekt u personeel voor uw agrarische bedrijf? Laat het ons weten en wij schakelen ons gehele netwerk in om de juiste kandidaat te vinden. Online zetten wij de vacature uit op verschillende plaatsen (websites en social media) om de vacature zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen. Ook gebruiken wij ons offline netwerk om de vacature bekend te maken. Dit alles met één doel: het vinden van de juiste kandidaat voor uw vacature. 

Op zoek naar een baan in de agrarische sector? Bekijk dan onze vacatures. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Wie?
Knekt.nl is opgericht door Rian Oppers. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de agrarische sector en personeelvoorziening heeft Rian zich in 2015 gespecialiseerd in de agrarische personeelsvoorziening. Lees verder

Laatste nieuws

Meer nieuws